trouwringen Enschede

Welkom bij juwelier Gruyters

 

In de provincie Overijssel, in de rook van Zwolle, naast Hengelo, ligt de gezellige stad Enschede. Midden in Enschede vind je de trouwringenshowroom van juwelier Gruyters.

In onze trouwringenshowroom hebben wij o.a. ons huismerk Dora trouwringen. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit, prijs en diversiteit.

Jullie kunnen kiezen uit verschillende soorten materialen. Goud in verschillende kleuren (geel, rosé, wit) maar ook de wat voordeliger materialen zoals zilver, titanium en vermaakbaar edelstaal of een combinatie van materialen.
 

Naast de klassieke trouwringen kunnen jullie ook bij ons terecht voor trouwringen met briljant van eenvoudig tot extravagant. Je kunt kiezen voor een briljant of princess geslepen diamant. Voor de wat kleinere beurs zijn zirkonia's mogelijk. Willen jullie echter iets exclusiefs, dan kun je kiezen voor de nieuwe diamond lovers collectie te bezichtigen in onze showroom. Al onze stenen worden microscopisch gezet, waardoor de stenen nog meer gaan stralen.
 

Voor meer informatie over onze trouwringen staan wij tot jullie beschikking in de winkel waar je de volledige collecties kunt bekijken. Onze ervaren trouwringen experts adviseren vakkundig bij de enorme keuze.  
 

Graag tot ziens in Trouwringenshowroom van Enschede bij Juwelier Gruyters.

 

Trouwringen specialist Enschede